«Το Spray σιλικόνης; Δεν κάνει απολύτως τίποτα». Το έχουμε ακούσει άπειρες φορές και έχουμε απορήσει άλλες τόσες! Το spray σιλικόνης είναι πολύ αποτελεσματικό, αρκεί να ξέρετε που χρησιμοποιείται και γιατί.

Σε τι χρησιμεύει το spray σιλικόνης

Ιδού, λοιπόν, που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο:

Λίπανση

Το spray σιλικόνης πάνω από όλα προσφέρει ισχυρή λίπανση. Μάλιστα είναι το πιο κατάλληλο προϊόν αν θέλετε να πετύχετε καλή λίπανση σε πολύ υψηλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μάλιστα απαιτείται.

Όταν θέλετε να λιπάνετε μεταλλικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας, για παράδειγμα. Ή όταν ο κινητήρας του ψυγείου σας αρχίζει και φθείρεται και χρειάζεται οπωσδήποτε λιπαντικό! Είναι το ίδιο αποτελεσματικό, όμως, και σε πιο απλές συνθήκες. Μεντεσέδες, κλειδαριές, πλαστικές επιφάνειες… σε όλα μπορεί να προσφέρει εξαιρετική λίπανση. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι το spray σιλικόνης δεν οξειδώνεται!

Αδιαβροχοποίηση

Όσα αντικείμενα κινδυνεύουν από την υγρασία, μπορείτε να τα προστατέψετε με το spray σιλικόνης. Υποβρύχιες φωτογραφικές μηχανές, φώτα που χρησιμοποιούνται μέσα στο νερό, μεταλλικές επιφάνειες σκαφών… Όλα κινδυνεύουν από τον μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο εχθρό του μετάλλου, την σκουριά. Η σιλικόνη προστατεύει και μονώνει πολύ καλά το υλικό που την απορροφά. Είναι από τα ελάχιστα προϊόντα της αγοράς που μπορούν να σας προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις με μεγάλη διάρκεια σε τέτοιες ιδιαίτερες περιστάσεις.

Μόνωση του καουτσούκ

Spray σιλικόνης και καουτσούκ σημαίνει 100% συμβατότητα! Μην σκεφτείτε να αγοράσετε άλλο προϊόν αν θέλετε να προστατέψετε επιφάνειες και αντικείμενα φτιαγμένα από καουτσούκ. Η σιλικόνη «σφραγίζει» κυριολεκτικά το υλικό αυτό, προστατεύοντας το από την υγρασία, την σκόνη και οτιδήποτε άλλο μπορεί να το φθείρει.

Τώρα που βάλαμε τα πράγματα στην θέση τους και σας είπαμε ποια είναι η σωστή χρήση του σπρέι σιλικόνης, ένα πράγμα μένει μόνο. Να σας γλιτώσουμε από την έρευνα αγοράς και να σας συστήσουμε το καλύτερo.

WD-40 Specialist Silicone Lubricant

1.Το σύστημα Smart Straw θα σας λύσει τα χέρια! Μπορείτε να ψεκάσετε σε μεγάλη έκταση και με ακρίβεια για καλύτερο αποτέλεσμα

2.Η βαλβίδα 360° επιτρέπει την εφαρμογή σε όρθια ή ανάποδη θέση, κάνοντας έτσι κάθε εργασία δυνατή.

 

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό, το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»