Έχουμε δημιουργήσει το WD40 Blog για να βοηθήσουμε τους χιλιάδες φίλους μας να γνωρίσουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ενός WD-40, και πιστέψτε μας, είναι πολλές!

Το WD40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν καθαρισμού, λιπαντικό και αντιδιαβρωτικό διάλυμα. Στην πραγματικότητα το όνομά του σημαίνει “Νερό Μετατόπιση – 40η προσπάθεια”.

Το WD40 εκτελεί πέντε βασικές λειτουργίες: Καθαρίζει, αντικαθιστά την υγρασία, διεισδύει, λιπαίνει και προστατεύει. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να επεκταθούν για χρήση σε διάφορα είδη εντός και γύρω από το σπίτι σας.

Παρακάτω έχουμε επιλέξει 3 χρήσεις, τις οποίες μπορεί να μην γνωρίζετε!

Το WD-40 καθαρίζει και λιπαίνει τις μεταλλικές χορδές κιθάρας

3 χρήσεις WD-40 που πρέπει να γνωρίζετε για…

Καταναλωτές μας, μας έχουν πει πολλές φορές ότι ψεκάζοντας λίγο WD40 στις χορδές της κιθάρας τους, αυξάνει την απόδοση και τη ζωή τους. Δοκίμασέ το!

Το WD40 βοηθά στην αποσύνδεση των κοσμημάτων

3 χρήσεις WD-40 που πρέπει να γνωρίζετε για…

Γνωστό το πρόβλημα με το μπλέξιμο των κοσμημάτων.  Το ξεμπλοκάρισμα μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτικό και χρονοβόρο. Χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες, το WD-40 για να μπορέσετε να ξεμπερδέψετε το χάος σε μηδενικό χρόνο.

Το WD40 καθαρίζει και προστατεύει τον αθλητικό εξοπλισμό

3 χρήσεις WD-40 που πρέπει να γνωρίζετε για…

Θα δείτε συχνά στο γυμναστήριο σας να φροντίζουν τον αθλητικό  εξοπλισμό με ένα WD-40. Οι επαγγελματίες, ξέρουν να φροντίζουν τον πανάκριβο εξοπλισμό και το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τον αθλητικό σας εξοπλισμό στο σπίτι.

Το WD40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων ρύπων από τα ποδήλατα και επίσης να λιπαίνει την αλυσίδα και τα γρανάζια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WD-40 για να προστατεύσετε το ποδήλατό σας, προστατεύοντας έτσι από την λάσπη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκάφη για προστασία από τη διάβρωση και την αποβολή της υγρασίας.

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας και δείτε πώς το WD-40 μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε εσάς και το ποδήλατό σας αυτό το καλοκαίρι!

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»