Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία 60 χρόνια, το WD-40 μας βοηθά να ολοκληρώσουμε επιτυχώς κάθε απαιτητική δουλειά. Με τις πολλαπλές του χρήσεις και την εύκολη εφαρμογή ψεκασμού, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το μπλε και το κίτρινο κουτάκι μπορεί να γίνει απαραίτητο σε κάθε εργαλειοθήκη και εργαστήριο.

Το νέο ευέλικτο σύστημα Flexible Straw WD-40 το καθιστά ακόμη πιο εύκολο, πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό στη χρήση και την εφαρμογή του. Αν και παραμένει αναμφισβήτητη ευκολία στο σπίτι, αυτή η νέα καινοτομία δεν ήταν ποτέ πιο αποτελεσματική, όπως είναι τώρα στο χώρο εργασίας.

Σας παρουσιάζουμε το νέο ευέλικτο σούπερ κουτί. Ακολουθεί η καλύτερη επιλογή μας για το WD-40 Flexible στις βιομηχανίες, το εμπόριο και την αυτοκινητοβιομηχανία.

Flexible Straw System – ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Το WD-40 Flexible Straw System είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία του κλάδου. Σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον, είναι ιδανικό για μια σειρά χρήσεων, από συντήρηση μηχανημάτων έως καθαρισμό και προστασία μεταλλικών επιφανειών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λιπαίνετε και να προστατεύετε κινούμενα μηχανικά μέρη. Απωθεί την υγρασία και διατηρεί μηχανισμούς.

Επιπλέον, η νέα του καινοτομία, το Flexible Straw, επιτρέπει την ακρίβεια όπως ποτέ άλλοτε. Το σκληρό, ανθεκτικό στη θερμότητα, Flexible Straw μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση και να φτάσει σε στενούς χώρους που διαφορετικά δεν θα ήταν προσβάσιμοι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε συχνά να εξοικονομήσετε χρόνο αποφεύγοντας την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση.

Στο εμπόριο, το Flexible Straw System είναι εξίσου βολικό. Εφαρμόστε το για να αφαιρέσετε βρωμιά και ακαθαρσίες από μεταλλικές επιφάνειες ή σωλήνες. Χρησιμοποιήστε το για να προστατεύσετε τα εργαλεία και τον εξοπλισμό σας. Διαφορετικά μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για λίπανση και προστασία κινητών εξαρτημάτων. Επίσης, η σύνθεση του δεν περιλαμβάνει σιλικόνη, που σημαίνει ότι είναι ασφαλές στη χρήση σε όλα τα βιομηχανικά περιβάλλοντα, επομένως είναι ιδανικό για όλους, από υδραυλικούς έως ξυλουργούς. Το Flexible Straw είναι ιδανικό για επαγγελματικές εργασίες.

Ο τέλειος σύντροφος του αυτοκίνητου

Λόγω της απίστευτης ευελιξίας του, το WD-40 Flexible Straw System αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο για κάθε επαγγελματία αυτοκινήτου. Ιδανικό για μια σειρά χρήσεων, όπως η λίπανση και συντήρηση μπουζί και ο καθαρισμός λαδιού ή για να το χρησιμοποιήσετε σε εξαρτήματα όπως οι σωλήνες εξάτμισης. Επιπλέον μπορείτε να αφαιρέσετε αυτοκόλλητα, ή ετικέτες, επίμονες γρατζουνιές και σήματα από οχήματα ή για να χαλαρώσετε παξιμάδια και μπουλόνια που έχουν κολλήσει ή είναι σκουριασμένα, και η λίστα συνεχίζεται. Προστατεύει τον εξοπλισμό και τα οχήματά σας από φθορά, και είναι ασφαλές στη χρήση σε όλα τα αυτοκίνητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WD-40 Flexible Straw System σε μια ευρεία ποικιλία υλικών όπως μέταλλο, πλαστικό, καουτσούκ και γυαλί, οπότε είναι ιδανικό για χρήση στα περισσότερα επαγγέλματα.

Γρήγορη εφαρμογή, αποτελεσματική και εγγυημένη για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο εργάζεστε, το WD-40 Flexible Straw System είναι ένας σταθερός σύντροφος που έχετε στη διάθεσή σας.

 

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό, το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»