Σκουριασμένα εργαλεία; τέλος.

Επιτέλους, βρήκατε το κουράγιο να κάνετε τις DIY δουλειές που αναβάλλετε τόσο καιρό. Από τη στερέωση εκείνων των νέων ραφιών ή τη κατασκευή εκείνου του συρταριού που σκεφτόσασταν ή ακόμη την επισκευή της πόρτας.

Αλλά μόλις ανοίγετε την εργαλειοθήκη σας βρίσκετε τα παραμελημένα εργαλεία σας καλυμμένα με σκουριά. Οπότε τι θα κάνετε? Πώς καθαρίζετε σκουριασμένα εργαλεία;

Πριν πανικοβληθείτε και τρέξετε στο πλησιέστερο κατάστημα DIY για να αγοράσετε καινούργια, πάρτε αυτό το αξιόπιστο μπλε και κόκκινο δοχείο WD-40 από το ντουλάπι σας. Μπορεί να είναι το μόνο που θα χρειαστείτε για να επαναφέρετε στη ζωή τα σκουριασμένα παλιά σας εργαλεία! Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, διασπά τον δεσμό μεταξύ μετάλλου και σκουριάς, αφαιρώντας εύκολα οποιαδήποτε διάβρωση, βοηθώντας σας να επαναφέρετε τα εργαλεία σας σε μια αξιόλογη κατάσταση.

Πώς να αφαιρέσετε τη σκουριά από τα εργαλεία σας

Τι θα χρειαστείτε:

  • Γυαλόχαρτο ή συρματόβουρτσα
  • Το κορυφαίο αντισκωριακό πολλαπλών χρήσεων WD-40

Η διαδικασία:

Βήμα 1: ψεκάστε το σκουριασμένο εργαλείο με WD-40. Η εφαρμογή Smart Straw θα σας επιτρέψει να διεισδύσετε σε όλα τα μέρη των εργαλείων.

Βήμα 2: Αφήστε το WD-40 να παραμείνει στο εργαλείο για δέκα λεπτά.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη συρματόβουρτσα ή το γυαλόχαρτο για να τρίψετε και να αφαιρέσετε τη σκουριά.

Βήμα 4: Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα εργαλεία σας θα παραμείνουν προστατευμένα στο μέλλον, απλώς ψεκάστε τα με WD-40 πριν τα τοποθετήσετε ξανά στην εργαλειοθήκη. Η μοναδική φόρμουλα θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από το μέταλλο ή το χρώμιο, αποτρέποντας οποιαδήποτε ανεπιθύμητη σκουριά ή διάβρωση.

Έτσι, τώρα τα εργαλεία σας είναι πανέτοιμα για χρήση χωρίς σκουριά.

 

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό, το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»