Καθαρισμός ταμπλό αυτοκινήτου. Πόσες ώρες της ημέρας περνάμε μέσα στο αυτοκίνητο; Με τις τόσες ώρες χρήσης είναι λογικό πως δεν βρίσκεται πάντα στην άριστη κατάσταση που θα θέλαμε. Αν σκεφτούμε λίγο τη σκόνη που αναπόφευκτα κάθεται στο ταμπλό, τα σκουπιδάκια αλλά και η στάχτη εάν πρόκειται για καπνιστές, καταλαβαίνετε πως καταλήγει να είναι το ταμπλό. Το ταμπλό του αυτοκινήτου είναι από τα σημεία του αυτοκινήτου που χρειάζεται το πιο συχνό καθάρισμα. Συνήθως όσο καθαρό και να είναι το υπόλοιπο αυτοκίνητο, το ταμπλό μαγνητίζει τη σκόνη και χρειάζεται την σχεδόν καθημερινή μας φροντίδα.

Καθαρισμός ταμπλό αυτοκινήτου!

Το ταμπλό του αυτοκινήτου είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος μόλις μπει μέσα. Αποτελεί κάτι σαν τον καθρέφτη της καθαριότητας μας. Οπότε όλοι μας θέλουμε να είναι πάντα καθαρό και προσεγμένο. Μερικές φορές, ακόμα και ένα απλό ξεσκόνισμα με πανί μπορεί να είναι αρκετό, αλλά υπάρχουν εύκολοι τρόποι για το κάτι παραπάνω. Πιο κάτω σας έχουμε κάποιους απλούς τρόπους για να παραμένει το ταμπλό του αυτοκινήτου σας καθαρό και λαμπερό. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος, μόνο μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Φίλτρο γαλλικού καφέ

Όσο περίεργο και να ακούγεται, σας έχουμε την ιδανική λύση. Απλά το πρωί πριν βγείτε από το σπίτι, πάρτε μαζί σας ένα φίλτρο του καφέ. Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικά πανάκια για απομάκρυνση της σκόνης. Το φίλτρο του καφέ έχει την ιδιότητα να τραβά και να αιχμαλωτίζει τη σκόνη.

Εάν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε και με κάποιο από τα γυαλίστηκα σπρέι της αγοράς. Απλά ψεκάστε το ταμπλό με το ειδικό σπρέι και σκουπίστε με το φίλτρο του γαλλικού καφέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο για το καθάρισμα και των υπόλοιπων πλαστικών επιφανειών του αυτοκινήτου ή ακόμα και των δερμάτινων καθισμάτων.

Ελαιόλαδο

Για να καθαρίσετε το ταμπλό του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται κανείς να έχει υποχρεωτικά ακριβά ειδικά προϊόντα. Μπορείτε να έχετε θεαματικά αποτελέσματα με απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Το ελαιόλαδο μπορεί να είναι η λύση που ψάχνατε. Λίγες μόνο σταγόνες μπορούν να χαρίσουν απίστευτη λάμψη στο ταμπλό σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ρίξτε λίγες σταγόνες λαδιού σε ένα πανί και σκουπίστε το ταμπλό. Μπορείτε εναλλακτικά να έχετε το ελαιόλαδο σε ένα ψεκαστήρα για να το χρησιμοποιείται πιο εύκολα. Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι, μπορείτε να έχετε φανταστικά αποτελέσματα με λίγο νερό και ξύδι. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά το ταμπλό σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

WD-40 Multi-Use Product

Εάν κανένας από τους πιο πάνω τρόπους δεν σας φάνηκε αποτελεσματικός ή όσο γρήγορος θα θέλατε, σας έχουμε την λύση. WD-40 Multi-Use Product! Ήδη το πιθανότερο είναι να έχετε ένα WD-40 στο αυτοκίνητο σας και όχι αδίκως, καθώς προσφέρει λύση σε περισσότερα από 2000 προβλήματα που μπορείτε να δείτε εδώ! Εκτός λοιπόν από τις υπόλοιπες χρήσεις, σας έχουμε μία ακόμα. Μπορείτε να καθαρίσετε αλλά και να γυαλίσετε το ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Η διαδικασία είναι απίστευτα απλή. Ψεκάστε το ταμπλό και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανί. Αυτό ήταν, θα δείτε πόσο εντυπωσιακό θα είναι το ταμπλό σας.

*Extra Tip. Με το WD-40 Multi-Use Product μπορείτε πέραν από το ταμπλό του αυτοκινήτου, να καθαρίσετε τα δερμάτινα καθίσματα σας. Απλά ψεκάστε, αφήστε να δράσει για μισό λεπτό και σκουπίστε. Θα δείτε τη διαφορά!