Η αναζήτηση δώρου Χριστουγέννων…

…δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Το δώρο πολλές φορές μπορείτε να το βρείτε ψάχνοντας τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και μέσα από συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένειά σας. Για όσους θέλουν να κάνουν ένα καλό δώρο σε μέλη της οικογένειας ή σε φίλους που είναι τρελαμένοι με την αυτοκίνηση, σας μαζέψαμε μερικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων για να σας βοηθήσουμε.

Bond Cars: The Definitive History

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων σε λάτρεις του Αυτοκινήτου

Αυτή είναι σίγουρα η απόλυτη ανάγνωση για κάθε σκληρό άνδρα, fan του James Bond και ένα φανταστικό δώρο για λάτρεις του αυτοκινήτου. Εκτός από ένα βιβλίο γεμάτο από αδημοσίευτες φωτογραφίες και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τον δημοσιογράφο Jason Barlow (της παλιάς τηλεοπτικής σειράς Top Gear), το βιβλίο περιλαμβάνει πληροφορίες από εμπλεκόμενους με τον 007,  συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του James Bond – του Daniel Craig – καθώς και των σεναριογράφων, των παραγωγών και των εποπτικών αρχών των ταινιών. Η ειδική έκδοση, περιλαμβάνει επίσης μια θήκη με αποκλειστικές αφίσες.

Amazon £31.99

Delorean Motor Company The Dream Classic watch

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων σε λάτρεις του Αυτοκινήτου

Χάρη σε πολύ καλά τεκμηριωμένα γεγονότα, όπως κακοδιαχείριση και λαθρεμπορίου ναρκωτικών, το επώνυμο σπορ αυτοκίνητο της δεκαετίας του ’80 της DeLorean Motor Company (DMC) απέχει πολύ από οικονομική επιτυχία και η εταιρία δεν επιβίωσε, ώστε να δημιουργήσει άλλο μοντέλο. Ωστόσο, το absolute Back to the Future αυτοκίνητο, επανέρχεται στη δημοσιότητα.  Η εταιρεία εξαργύρωσε την περιβόητη ονομασία DMC δημιουργώντας μια σειρά από ρολόγια (το πίσω μέρος των οποίων φέρει ένα σχέδιο του DeLorean DMC-12 σε όλη της τη δόξα.

DMC watches £99.99

MONOPOLY Mercedes F1 Silver Arrows δεύτερης έκδοσης

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων σε λάτρεις του Αυτοκινήτου

Το επιτραπέζιο παιχνίδι που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, δημιούργησε ένα εορταστικό edition, το Silver Arrows. Είναι η δεύτερη έκδοση του παιχνιδιού, και σύμφωνα με την εταιρία «έχει σχεδιαστεί με όλα την καθοδήγηση της ομάδας της Mercedes F1, καθιστώντας το, το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για τον απόλυτο θαυμαστή».

Mercedes AMG F1 Store  £47.50

James May: Oh, Cook!

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων σε λάτρεις του Αυτοκινήτου

«Γεια, θεατές. Είμαι ο James May και δεν μπορώ να μαγειρεύω. Καλώς ήλθατε στην παράσταση μαγειρικής μου. ”

Ξεκινά λοιπόν το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή του May στο Amazon Prime, Oh Cook!  Το Cookery είναι κάτι στο οποίο ο παρουσιαστής και ο συγγραφέας έχουν κάνει και στο παρελθόν, μαζί με τους μακροχρόνιους φίλους του Jeremy Clarkson (ο οποίος, όπως τον Μάιο, έχει γράψει συνταγές για το περιοδικό The Sunday Times Magazine ) και τον Richard Hammond.

Η νέα τηλεοπτική σειρά και το συνοδευτικό βιβλίο μαγειρικής σηματοδοτούν το πραγματικό γαστρονόμο της παρέας.

Amazon £11.065

Pininfarina 90 χρόνια

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων σε λάτρεις του Αυτοκινήτου

Η θρυλική εταιρεία Pininfarina γιορτάζει τα 90α γενέθλιά της φέτος. Η εταιρεία γιορτάζει με στιλ με την κυκλοφορία της (πολύ) περιορισμένης έκδοσης Battista Anniversario supercar, αλλά αν για κάποιο λόγο δεν καταφέρατε να μπείτε στη λίστα κρατήσεων (που διαρκεί πέντε χρόνια)  ή εάν δεν έχετε 2,3 εκατομμύρια £ να ξοδέψετε, αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα να αγοράσετε για έναν fan του αυτοκινήτου,  ιδανικό δώρο Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί σε «στενή συνεργασία» με την ίδια την Pininfarina και καταγράφει την ιστορία της εταιρείας.

Amazon £66,26

 

Η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρίας μας σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό, το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»