Εάν νομίζετε ότι το κλασσικό WD40 Multi-Use σπρέι θα σας λύσει τα χέρια για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε δια μαγείας, τότε ίσως και να κάνετε λάθος.

WD40, ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Γιατί;

Επειδή το WD40 διαθέτει διαφορετικά προϊόντα που το καθένα εξειδικεύεται ανάλογα με την εργασία για την οποία το χρειάζεστε.

Οπότε ανάλογα την εργασία που το χρειάζεστε, θα πρέπει να κάνετε την σωστή επιλογή προϊόντος.

WD40 Multi-Use Product

Το κλασσικό WD40 προορίζεται για μία σειρά πολλών εφαρμογών. Το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρήσεις αλλά στην πράξη είναι ικανό για 5 διαφορετικές λειτουργίες που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Απομακρύνει την υγρασία

Το WD40 είναι πραγματικά ένα θαύμα όσον αφορά την απομάκρυνση της υγρασίας και του νερού από επιφάνειες. Το προϊόν, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, πήρε την ονομασία του από την ιδιότητα του να απομακρύνει το νερό (Water Displacement 40th formula). Επίσης το WD40 αποτρέπει την υγρασία να εισέλθει ξανά στο σημείο που έχει ψεκαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προστατεύει από τη σκουριά

Αφού απομακρύνει το νερό και την υγρασία, επίσης προστατεύει από την διάβρωση των μετάλλων και την σκουριά. Αν μία μεταλλική επιφάνεια έχει ήδη σκουριά, θα την αφαιρέσει και θα αποτρέψει την επανεμφάνισή της.

Απελευθερώνει κολλημένους μηχανισμούς και αντικείμενα

Τα συστατικά του μπορούν να διεισδύσουν σε κολλημένες επιφάνειες να λιπάνουν τα μεταξύ τους μέρη και να μπορέσετε να τα ξεβιδώσετε με πολύ μεγαλύτερη ευκολία.

Αφαιρεί την βρωμιά

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να αφαιρέσετε από οποιαδήποτε επιφάνεια βρομιές, κόλλες, τσίχλες και οτιδήποτε ακόμα σας δυσκολεύει να καθαρίσετε.

Λιπαίνει

Το WD40 προσφέρει ένα ήπιο στρώμα λίπανσης το οποίο μπορεί να λειτουργήσει για να σταματήσουν ανεπιθύμητοι θόρυβοι ή να προστατέψει επιφάνειες που τρίβονται συχνά μεταξύ τους.

 

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»