Ένας γάμος που δημιουργήθηκε στον Παράδεισο

D-40 και Duct tape. Από τότε που κυκλοφόρησε το WD-40 στη δεκαετία του 1950, σώζει και βοηθά τους ανθρώπους σε πολλές καταστάσεις; στη δουλειά, στο σπίτι, στον κήπο και στο γκαράζ.

Εάν είστε πρακτικοί ή ενθουσιώδεις DIYers, πιθανότατα γνωρίζετε τις εκατομμύρια και μία χρήσεις του WD-40 και του κοινού συνεργάτη του – Duct Tape!

Το WD-40 είναι ένα προϊόν με χιλιάδες χρήσεις, τις οποίες θέλουμε να γνωρίζετε όλοι! Ωστόσο, δεν είναι μόνο η επίλυση των “σκουριασμένων μεντεσέδων” και των “υγρών spark” … Το WD-40 θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη με πολλούς τρόπους.

Το WD-40 και αυτή η διάσημη ταινία είναι οι απόλυτοι συνεργάτες εργαλείων που χρειάζονται όλοι στο σπίτι τους; στο γκαράζ και στο εργαστήριό τους και όπως λέει και το διάσημο διάγραμμα μηχανικής.

 Το WD-40 αφαιρεί επίσης την ταινία αγωγού από τις επιφάνειες

Ο καθένας από εμάς, τοποθετεί και τα δύο αυτά προϊόντα ως τα πιο βασικά εργαλεία στην εργαλειοθήκη του.

Αν κινείται (και δεν το θέλετε), η ταινία αγωγού θα το σταματήσει και αν δεν κινείται (και θέλετε), το WD-40 θα το κάνει να κινηθεί ξανά!

Αλλά τι συμβαίνει όταν βγάζετε την ταινία από οποιαδήποτε επιφάνεια, για παράδειγμα μια βαλίτσα; Μένετε με πολλά υπολείμματα και κανείς δεν το θέλει αυτό.

Το WD-40 μπορεί να απαλλαγεί από αυτό το υπόλειμμα που μένει πίσω όταν αφαιρείτε την ταινία, οπότε είναι σαν να μην ήταν ποτέ εκεί!

Ψεκάστε την περιοχή όπου έχει απομείνει υπόλειμμα με WD-40 και μετά τρίψτε με ένα καθαρό πανί. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο και στη συνέχεια σκουπίστε.

Αυτό ισχύει επίσης για πολλά σημάδια που αφήνονται από τις ετικέτες, τα κραγιόνια, τα χυμένα υγρά, τα παπούτσια των ανθρώπων και πολλά άλλα!

 

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»