Αναρωτιέστε σε τι χρησιμεύει το σπρέι επαφών;

Γνωρίστε τις χρήσεις του.

Πολλές φορές τα ηλεκτρικά συστήματα και οι πλακέτες συγκεντρώνουν σκόνη και ακαθαρσίες που πρέπει να αφαιρούνται. Με το WD-40® Specialist Fast Drying Contact Cleaner  επλέον μπορείτε να το κάνετε χωρίς να αγχώνεστε ότι θα καταστρέψετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας.

Το πιο ισχυρό καθαριστικό είναι η ισοπροπυλική αλκοόλη που περιέχει το WD-40® Specialist Fast Drying Contact Cleaner .

Συμβάλει επίσης στην απομάκρυνση της υγρασίας και προστατεύει από την οξείδωση. To πρωτοποριακό αυτό σπρέι επαφών επαναφέρει τις ηλεκτρονικές επαφές στην αρχική τους κατάσταση.

Γιατί να καθαρίσω με το σπρέι επαφών τις ηλεκτρικές συσκευές;

Βασικός λόγος καθαρισμού των ηλεκτρικών επαφών είναι η οξείδωση. Τα περισσότερα ηλεκτρικά συστήματα είναι από υλικά που δεν σκουριάζουν, υπάρχουν όμως καταστάσεις που συμβάλουν στην οξείδωση τους. Η χαμηλή τάση του ρεύματος και η υγρασία στον χώρο είναι οι βασικότερες αιτίες. Επιπρόσθετα, η σκόνη και η βρωμιά που συγκεντρώνουν οι ηλεκτρικές συσκευές συμβάλουν στη φθορά των επαφών των ηλεκτρικών συσκευών.

Διαδικασία καθαρισμού συσκευών με το σπρέι επαφών.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού των ηλεκτρικών επαφών, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν είναι στο ρεύμα και έχει κρυώσει. Πρώτο βήμα είναι η αφαίρεση των πάνω στρωμάτων της σκόνης, φυσώντας με ένα καλαμάκι ή με την βοήθεια ενός σπρέι πεπιεσμένου αέρα. Αυτό γίνεται για να μπορεί ευκολότερα το σπρέι επαφών να εισχωρήσει και να καθαρίσει το σημείο καλύτερα.

Το WD-40® Specialist Fast Drying Contact Cleaner διαθέτει το σύστημα Smart Straw, έτσι στη συνέχεια μπορείτε να ψεκάσετε απευθείας πάνω στην πλακέτα ή την σύνδεση, φτάνοντας και στα πιο δύσκολα σημεία. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα και δεν αφήνει υπολείμματα!

Βασικά πλεονεκτήματα του σπρέι επαφών WD40 Fast Drying Contact Cleaner.

  • Μη αγώγιμο
  • Εισχωρεί γρήγορα στα δύσκολα σημεία του ηλεκτρικού εξοπλισμού.
  • Είναι ασφαλής η χρήση του σε ευαίσθητο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό
  • Δεν αφήνει κατάλοιπα.
  • Ιδανικό για τον καθαρισμό λαδιών, ρύπων και επίμονης βρωμιάς
  • Διεισδύει γρήγορα σε δύσκολα σημεία και στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Για ποιες συσκευές συνίσταται;

Το σπρέι επαφών προτείνεται για κάρτες κυκλωμάτων, ηλεκτρικά εξαρτήματα, εκτυπωτές και διακόπτες. Προσφέρει άριστα αποτελέσματα και παράλληλα προστατεύει τις ηλεκτρικές επαφές.

Πλέον με το σπρέι επαφών μπορείτε να καθαρίζετε τις ηλεκτρικές σας επαφές χωρίς άγχος ότι μπορεί να τις καταστρέψετε διατηρώντας τις σαν καινούργιες.

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό, το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»