Συμβουλές αντιμετώπισης σκουριάς στο αυτοκίνητο σας

Εάν είστε αυτοκινητάκιας και επιδιορθώνετε μόνοι σας το αυτοκίνητο σας, κομμάτι-κομμάτι χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά, τότε θα χρειαστείτε τη λύση που φέρει το όνομα WD40.

Για να αντιμετωπίσετε τα ανεπιθύμητα σκουριασμένα μεταλλικά μέρη χρωμίου, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε αυτό το πρακτικό μπλε και κίτρινο κουτί μπουκάλι!

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τη σκουριά σε ένα αυτοκίνητο;

Ίσως γνωρίζετε ότι το WD-40® Multi-Use είναι λιπαντικό, και οι ιδιότητες του που το καθιστούν ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό, μπορούν επίσης να το κάνουν ένα εξαιρετικό εργαλείο για τα αυτοκίνητα.

Η μοναδική του φόρμουλα που αντιμετωπίζει τη σκουριά χαλαρώνοντας τους δεσμούς μεταξύ σκουριάς και μετάλλου, διεισδύει στο πορώδες στρώμα και στη συνέχεια λιπαίνει την επιφάνεια έτσι ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί.

Πιο κάτω θα βρείτε τον οδηγό μας για την επισκευή σκουριασμένων ανταλλακτικών σε αυτοκίνητα:

Τι θα χρειαστείτε:

  • Πολυεργαλείο πολλαπλών χρήσεων WD-40
  • Καθαρό νερό
  • Καθαρό πανί

Επεξεργασία σκουριάς αυτοκινήτου:

Βήμα 1: Εφαρμόστε το προϊόν Smart Straw πολλαπλών χρήσεων WD-40 στην περιοχή σκουριάς χρησιμοποιώντας το ‘έξυνπο σωληνάκι’ του για μια ακριβή εφαρμογή.

Βήμα 2: Αφήστε να δράσει για δέκα λεπτά.

Βήμα 3: Τρίψτε απαλά την επιφάνεια με ένα ελαφρύ λειαντικό για να χαλαρώσετε τη σκουριά, αλλά προσέξτε να μην γρατσουνίσετε την επιφάνεια.

Βήμα 4: Ξεπλύνετε την περιοχή με καθαρό νερό.

Βήμα 5: Στεγνώστε την περιοχή με ένα καθαρό πανί.

Επαγγελματική συμβουλή

Για να προστατεύσετε το όχημά σας από μελλοντική σκουριά και διάβρωση; απλώστε ένα επιπλέον στρώμα WD-40 και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Αυτό θα παρέχει ένα προσωρινό προστατευτικό στρώμα, αποτρέποντας μελλοντική σκουριά.

Τώρα ξέρετε πώς να επισκευάσετε σκουριασμένα εξαρτήματα σε ένα αυτοκίνητο και να το σταματήσετε την επανεμφάνιση της χάρη στο WD-40.

 

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό, το WD-40 έχει  πάνω από 2000 χρήσεις, δείτε τις εδώ.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του αγαπημένου σας «πολυεργαλείου»